Wednesday, 17.10.18, 07:03:48Main | Registration | Login

Site menu

Login form

Search

Calendar

«  March 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Our poll

Ce e mai atractiv?
Total of answers: 6

Site friends

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Counter

free counters

Hrăniţi tăranca

Main » 2011 » March » 31 » Balul de absolvire
Arată la toţi bratanii
16:18:24
Balul de absolvire
Via http://rhanolli.blogspot.com/2010/05/balul-de-absolvire.html

Alde rebeata şi alde podrugele din clasa 12-a se pregătesc intensiv de bacalaureat. După bac vine balul de absolvire - zavisonul la care pe majoritatea băieţiolr îi doare în pulă că stau în aceeaşi sală cu profesorii şi bagă în ei băuturi alcoolice până la apariţia simptomelor de vomă. Profesorii nici ei nu rămân în urmă şi bagă la greu jinăraie şi coniaciok. Cam acelaşi lucru îl putem spune şi despre fetiţele inocente (metaforic vorbind), care pe 1 septembrie vor merge la facultate, unde vor face cunoştinţa cu băieţi cu mărsădăsuri şi băce (o băhă, două băce) şi vor merge cu ei seara târziu pe strada Maria Drăgan, Ciocana Veche, de unde se vede toată Botanica, Telecentru şi o mare bucată din Centru (loc romantic pentru îmbălat şi/sau futut în maşină). Dar până atunci mai este. Acuma tinerii absolvenţi (unii) frecventează apartamentele profesorilor de matematică si română pentru ore opţionale, ca să fie pregatiţi pentru bac. Tot ei strâng bani pentru a-i mulţumi pe asistenţi, care pot face ca şpargălcele să circule liber prin clasele unde vor fi susţinute examenele de bac. Şi tot ei frecventează ore de dans, unde învaţă să danseze vals sub opera lui Eugeniu Doga, pentru ca la ultimul sunet, la careu, să-i facă pe diriginţi să plângă şi pe director să zică "Şi mai pleacă o generaţie de dalbaiobi ce pot dansa vals". Părinţii absolvenţilor cam papadesc în capică. Sute de lei pentru examene, sute de lei pentru diplome, sute de lei pentru venetcă, mii de lei pentru cadou la profesori, mii de lei pentru balul de absolvire plus înca vreo mie de lei să aiba copilul la el, căci în seara balului va trebui pentru vodkă, pivă, iarbă, gume, prezervative şi alte chestii ce ţin de strictul necesar.
Sfat pentru băieţii care şi-ar dori intercalări sexuale în seara balului: cu o zi-două înainte de bal, propuneţi-le fetelor să privească comedii americane moldodeojnîie dişovîie despre adolescenţi care se cacă pe ei din două beri şi fete care visează ca în seara balului de absolvire sa fie futute pohui de cine. Aceste filme le vor instiga pe colegele voastre la futai, în cazul în care ele sunt proaste, şi e posibil ca ele să vă dorească.
Sfat pentru fete: nu confundaţi balul de absolvire cu nunta surorilor voastre. Nu aveţi nevoie de rochii de zeci de mii de euro, închiriate, căci oricum Vanea se va îmbata ca jita şi o să aibă dorinţa de a vă apuca de colo sau colo şi rămâneţi cu rochia ruptă până răsare soarele. Anulaţi comanda de cele 10 kamazuri cu cosmetică pe care vreţi să le aplicaţi pe un ochi şi 10 kamazuri pe alt ochi. Dacă vi se propune să faceţi ceva ieşit din comun, acceptaţi. Balul de absolvire e doar odată în viaţă.
Iată cum au decurs lucrurile acum câţiva ani în urmă.
Era ora 16:50 când Grişa a urcat în rutiera 104, la staţia de pe strada Independenţei, în apropierea străzii Teilor. La ora 17:00 el urma să se întâlnească cu colegii săi, în faţa liceului pe care tocmai îl absolviseră, de la porţile oraşului. De acolo ei vor pleca spre Centru, ca la orele 20:00 să fie prezenţi în incinta restaurantului Chişinău, unde va avea loc evenimentul multaşteptat - balul, bleaghi. Băietii aveau la dispoziţie minim două ore, aşa că au hotărât să le petreacă cu folos. Au trecut pe la alimentara de lângă liceu şi s-au aprovizionat cu bere. Şliom, la fel, urma să ia parte la eveniment şi băieţii îl aşteptau cu o nerăbdare de nedescris, aşa cum anul acesta antenele maşinilor tuturor pidarilor aşteptau sa fie împodobite cu gheorghevskaya lenta, căcam-aş pe ea şi pe cei care o poartă. Şliom s-a apropiat de băieţi cu o flacără arzândă în ochi. Era flăcara care dorea să aprindă toată iarba pe o rază de mulţi kilometri. S-au pus băietii repejor în cerc, iar Şliom a implementat suhoiul în cercul respectiv. Aparatul a mers po crugu de 3 ori. Băieţii erau eleganţi, îmbracaţi la patru ace, cu ochii roşii. După încă două beri de fiecare, alde rebeata au pornit triumfător spre restaurantul Chişinău.
În faţa restaurantului deja erau adunate toate fetele, colegele băieţilor, care aveau câte un aparat foto fiecare şi îşi făceau intens poze una alteia pentru ca a doua zi să aibă ce pune pe odnoclasnece şi facebook. Tot acolo erau prezenţi şi câţiva părinţi şi profesori. "Da pe mine şota athadneacu mă pune pe gruz", a spus întristat Vanea. Cu el au fost deacord şi Grişa, Tolea, Dragoş şi Valera. Şliom nu a putut admite aşa ceva, aşa că i-a luat pe băieţi într-o parte şi le-a administrat câte o tabletcă. Peste jumătate de oră, când toţi intrau în restaurant pentru a da start ceremoniei, Valera s-a apropiat de Grişa şi a început să-l îmbrăţişeze şi să-i spună că e foarte moale. Olia, care era în secret îndrăgostită de Valera, a văzut aceasta şi s-a întristat, deoarece a crezut că Valera e gheu (un gheu, doi ghei). Au intrat toţi şi s-au aşezat la masă. Directorul liceului, Simion Bounegru, a ţinut un discurs de pe foaie, alcătuit (găsit pe google) de către secretara din anticameră, Ludmila Porojenco, cu care întreţinuse relaţii sexuale cu o zi înainte. Au mai cuvântat încă vreo doi profesori plini de emoţii şi le-au urat drum bun absolvenţilor. Tolea nu ştia ce-i cu el, iar când a auzit fraza "drum bun", rostită de un profesor, pe el l-a gliucit puţin şi s-a ridicat în picioare, a privit în jur, a ieşit afară, a luat un taxiu şi a plecat într-o direcţie necunoscută. După ce discursurile au luat sfârşit, a început să cânte muzică de veselie, instigatoare la alcoolism (hai să bem mândruţă, toarnă-n pahare, dulce-i vinul, să-i tragem o beţie şi altele) şi toţi s-au apucat de băgat în ei. După aproximativ două ore, lumea a început a se ridica de la masă şi câte puţin s-a mutat pe dancefloor. Băieţii, însă, n-au făcut aşa. Ei au ieşit la o ţigară. În timp ce stăteau afară la fumat, lângă ei opreşte un taxiu, din care a coborât Tolea şi i-a tras instantaneu o borâtură. După asta Tolea le-a povestit băieţilor că a ajuns întâmplător la o nuntă, unde nu cunoştea pe nimeni, dar a băut cu toţi câte un păhărel de bulioarcă. Băieţii l-au ascultat pe Tolea, au mai fumat câte o ţigară şi au hotărât să mearga înăuntru să tochească mai departe. "Staţi o clipă!" a exclamat indignat Şliom şi a scos din buzunar un corablec pe care era scris "Afgancă". Băieţii au mers după colţ. Peste 10 minute s-au întors şi au mers înăuntru. Acolo toţi erau cu feţele roşii, cu peregar şi bună dispoziţie. Ei s-au aşezat la un colţ de masă şi au început să povestească fiecare întamplări hazlii. Râdeau de se căcau pe ei. Angela Zaporojan, profesoara de geografie, îi privea pe băieţi şi s-a bucurat, un pic mirată, că ei se distrează de minune şi fără să consume alcool. Eh, doamna Angela, nu ştiţi dvs ce înseamnă Afgancă.
După ceva timp, deja spre dimineaţă, Cristina, cea mai bună prietenă a Olei, s-a apropiat de Valera şi i-a spus acestuia că Olia e îndrăgostită de el, dar a rămas dezamăgită căci a văzut cum el se dădea la Grişa. "Valera, tu şi, chiar eşti gomic?" l-a întrebat Cristina. Valera a privit-o extrem de indignat şi uimit pe Cristina, apoi a privit spre Olia, care stătea gruzită la celălalt colţ de masă, pe jumate moartă de beată şi disperată. A stat el aşa puţin, apoi a ieşit din local şi a mers la fidesco, unde şi-a cumpărat multe gume şi încă nu ştiu ce. În timp ce Valera era la fidesco, Olia a hotărât sa meargă acasă şi să borască omeneşte, apoi să se vîrubescă. A ieşit din restaurant şi a pornit în jos pe Negruzzi ca să ia un taxiu, ceva. Şi cum mergea ea aşa sexoasă, cu corpul şi chipul ei de Cheryl Cole (era haroşaia, sucica, însă beată), pe lângă ea trecea o băhă neagră, în care erau patru moldoveni. La un moment dat băha a oprit şi doi dintre acei 4 moldoveni au coborât şi au urcat-o pe Olia cu forţa la ei în maşină, apoi au dispărut în direcţia gării. Cristina tocmai ieşise afară şi a văzut cele întâmplate. A început să strige după ajutor. Valera tocmai se întorcea de la fidesco şi Cristina îi povestise repede ce s-a întâmplat. Atunci Valera s-a apropiat de directorul Simion Bounegru, care tocmai ieşise la fumat, şi i-a cerut cheia de la Mercedesul său, procurat de pe banii spălaţi din renovarea sălii sportive din liceu. Domnul Simion a refuzat să-i dea cheia lui Valera, spunându-i să se ducă în penis. Valera l-a privit în ochi pe director, i-a aplicat o lovitură puternică cu genunchiul în zona testiculelor, a luat cheia de la Mercedes din buzunarul directorului şi să mergem să o salvăm pe Olia. Înainte de a porni de pe loc, în masină au sărit repejor şi Grişa, Tolea şi Dragoş. Valera a apăsat gazul şi Mercedesul a pornit cu probucsovcă. În timp ce treceau pe lângă gară băieţii nu erau siguri încotro s-o ia mai departe, răufacătorii au dispărut şi nimeni nu ştia pe unde au luat-o. Valera a hotărât s-o ia pe şoseaua Munceşti. Însă Grişa l-a sfătuit s-o ia pe lângă Jumbo, "Wăy Valera, pe munceşti drumu e dea pula, dohuia gropi, hai pe lângă djambo..." Însă instinctul îi spunea lui Valera să o ia pe Munceşti, ceea ce a şi făcut. Mercedesul mergea foarte repede, Tolea cu Dragoş au adormit cuprinşi pe bancheta din spate, iar Grişa se ruga să nu se zapizdească in troleibuzul nr 20, care era în faţă. De pe contrasens venea rutiera nr 171, plină cu bărbaţi ce mergeau la piaţa auto. Mercedesul a trecut la distanţă extrem de mică printre troleibuz şi rutieră, a zgâriat cu oglinda din dreapta reclama cu "Mivina" ce era lipită pe troleibuz şi a zburat mai departe. Valera e şofer şofer. El încă la 9 ani fura maşina lui tata şi mergea după îngheţată la magazin. Când au trecut de parcul de troleibuze nr 2, Valera a observat o băhă neagră ce se îndrepta spre pod la MPЭO (mrăo, acolo unde dai la prava). In acel moment Şliom îl a apelează pe Grişa. "Băi, voi pe unde sînteţ?" a întrebat Şliom. "Da iaca aproape de pod la mrăo" i-a răspuns Grişa. Valera a apăsat gazul mai tare, a ajuns băha din urmă şi tocmai când erau sub pod el i-a facut bmw-ului in faţă şi amândouă maşini au oprit. Din băhă au coborât doi, din Mercedes au coborât Valera şi Grişa. Tolea cu Dragoş dormeau strâns pe bancheta din spate. Valera, furios pizdeţ emu, a smuls antena de pe Mercedes şi l-a zapizdit peste faţă pe unul dintre cei doi. Grişa a vrut să scoată cuţitul, însă şi-a amintit că el de fapt nu are cuţit. Şi nici n-a avut. Niciodată. Blea, nu cum Grişa s-a gândit să scoată cuţitul dacă el niciodată n-a avut cuţit la el? Eh, Grişa, Grişa. Şi stai blea şî ti uiţ la mini? E ş-îl zapizdeşte pe aşela al doilea că amuş te zapizdeşte el pe tine!
(asta egoul lui Grişa a vorbit) Grişa atunci s-a razmahnit şi i-a aplicat aceluia o lovitură cu piciorul drept peste bot. Atunci din băhă au coborât şi ceilalţi doi moldoveni. Unul din ei avea un pistol în mână. Olia a coborât şi ea şi a urcat repejor în Mercedes. Moldovanul cu pistolul în mână era foarte furios. Din gură îi curgea spumă şi i se prelingea pe cojînca neagră. În acel moment, dinspre parcul de troleibuze nr 2 venea cu viteză mare o maşină. Era maşina tatălui Cristinei. La volan era Cristina, iar alături era Şliom. Maşina a oprit scârţâind din roţi peste capul moldovanului cu pistolul în mână. Celălalt moldovan a reuşit sa urce în băhă şi a dispărut în direcţia staţiei de epurare. Olia a coborât din Mercedes şi l-a îmbrăţişat pe Valera. Şliom a coborât din maşina tatălui Cristinei şi l-a îmbrăţişat pe Grişa, apoi a scos încă un corablec cu afgancă. Au tras toţi câte un fum şi s-au îndreptat spre restaurantul Chişinău. Acolo lumea deja pleca încet spre casă. Directorul încă avea dureri la coaie. Valera i-a returnat cheia de la Mercedes, zicându-i "Las'ca as' treacă". Tolea şi Dragoş s-au trezit, au coborât din Mercedes şi îl îndemnau pe Valera să meargă s-o salveze pe Olia.

Valera a luat-o de mână pe Olia şi au mers în doi la lacul din Valea Trandafirilor sa întâlneasca răsăritul. În timp ce soarele abia se arăta de după deal, pe malul lacului Valera şi Olia se futeau.

Views: 610 | Added by: Admin | Tags: pricol | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright Ion Frunze © 2018 | Website builderuCoz